.

.

Original Joyetech ego-ul AIO D22 XL Kit de 2300mah construit în-Baterie cu 4 ml de E-suc de Rezervor ego-ul AIO Kit Electronic Cig Vaping Kit

Original Joyetech ego-ul AIO D22 XL Kit de 2300mah construit în-Baterie cu 4 ml de E-suc de Rezervor ego-ul AIO Kit Electronic Cig Vaping Kit

RON 77.00
RON 130.20

Disponibilitate
În stoc


Joyetech e Go-ul AIO D22 XL Start Kit - 2300m Ah
e Go-ul AIO D22 XL , fiind all-in-un singur stil, acordă inovatoare anti-scurgeri structura cu 4ml e-suc de capacitate. Acesta este alimentat de un 2300m Ah built-in baterie. Este simplu și convenabil de a folosi. Acesta este unic, cu mai multe culori amestecate aspectul și de modă indicator lumini. Joyetech e Go-ul AIO D22 XL este conceput cu simplitate și eficiență. Caracteristici : All-In-UN Stil la Modă și plin de culoare Ajustare de afluxul de aer Indicator de lumini cu 7 culori schimbatoare caietul de sarcini : Diametru : 22.2 mm Lungime : 131.9 mm Baterie capacitate : 2300m Ah capacitate Atomizor : 4ml de Culoare : Negru, Albastru, Portocaliu, Rosu, Argintiu, Alb Conținutul Pachetului 1 x baterie e Go AIO D22 XL Baterie 2 x BF SS316-0.6 ohm MTL 2 x Mustiuc 1 x USB 1 x Cablu de Pornire Rapidă 1 x Card de Garanție Simple de ambalare. Obiceiul de Ambalare din fabrica, ambalare se pot modifica fara o notificare prealabila.
Ghid De Utilizare :
Alege Culoarea : În power-starea oprit, apăsați lung butonul de foc pentru a opri indica lumina sau trecerea printre culori de rosu, galben, verde, albastru, indigo, alb sau violet.
Ajustare de Afluxul de Aer : Invizibil și partea superioară a curentului de aer face mai ușor pentru a intra aer. Rotirea fluxului de aer inel sensul acelor de ceasornic sau invers acelor de ceasornic pentru a regla aerul de admisie.
E-suc de umplere : Apăsați capacul pentru a deșuruba atomizor capac, apoi se injectează lichidul direct în arcuită slot.
Notă : 1.În scopul de a evita overflow atunci când reasambla vă rugăm să nu umpleți excesiv. care se poate referi la urma poza
2. Vă rugăm să se scurgă câteva picături de e-suc de la cap atomizor înainte de prima utilizare, pentru a evita dry burn.
Încărcare : pur și Simplu încărcați e Go-ul AIO D22 XL prin conectarea cu un computer sau un adaptor de perete printr-un cablu USB. Atunci când este complet încărcată, indicatorul luminos al butonului se va stinge. Pentru Sfaturi nu vin cu lichide, nu se vand separat. Poti cumpara BF Înlocuirea bobinei.

Parametrii mărfii

Firmware Upgradabil:
No
ecran de afișare:
No
Tip:
EGO-ul
Material:
Metal
Încărcător USB:
Da
Nume De Brand:
JOYETECH
Numărul De Model:
Joyetech Ego-ul AIO D22 XL Kit
Model Compatibil:
Joyetech Ego-ul AIO D22 XL
culoare:
Negru, Albastru, Portocaliu, Rosu, Argintiu, Alb
Capacitate baterie:
2300mAh
Capacitate atomizor:
4ml
Diametru:
atomizor:
BF SS316-0.6 ohm MTL
Greutate netă:
190g
Mai bine îți place