.

.

KIMISKY Roșu PICIOR de ÎNGRIJIRE INSTRUMENT Impermeabil Pedichiura Electric Instrumente de Îngrijire Picior de Exfoliere 1buc Role Pedichiura Capete PK Scholl

KIMISKY Roșu PICIOR de ÎNGRIJIRE INSTRUMENT Impermeabil Pedichiura Electric Instrumente de Îngrijire Picior de Exfoliere 1buc Role Pedichiura Capete PK Scholl

RON 55.52

Disponibilitate
În stoc


Caracteristici :
Model : KY-816
Pentru Role Capul Model NO : KY-838
Noul design callus remover
Dispozitiv revoluționar ia corvoada de netezire a pielii de pe picioare
Ușor și eficient împătimiții de departe aspră, uscată și bătătorite de piele în câteva secunde
Mai sigur și mai eficient decât raclete metalice și mai ușor decât o piatră ponce
Ușor de utilizat și portabil
De înaltă Calitate și numai lama cap rezistent la apa
Dimensiune : 16*6.5 cm
Alimentare : baterii AA*2 (nu sunt incluse)
Timp de lucru : 40 min
Scrub cap rezistent la apa
Corp rezistent la apa
Pentru picior numai. Nu se poate folosi pentru piele.
Ambalaj inclus :
1 * Echipamente
1 * Perie
1 * Scrub acopere capul
1 * manual de Utilizare
1* Roller Heads (KY-838)(Inclusiv 1buc Instalate pe echipamente)
TRANSPORT
* Vă rugăm să furnizeze Corect Destinatarului Mesajului : Denumirea Completă, Codul Poștal și acest lucru este Important!
* Comanda va fi trimis în termen de 24-48 de ore, Dacă s-a schimbat ceva, Pls lasati un mesaj pe comanda sau din Interior-Scrisoare de Curând.
* Vă rugăm să acorde prioritate Selectați : Ali Express Saver Shipping Ali Express sau Ali Express Standard de Transport maritim
Ali Express
PLATA :
* Plata integrală trebuie să fie finalizate în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, in caz contrar comanda este nulă sau anulată de către sistem.
* Completați informațiile cumpărător, asigurați-vă că pentru a umple în contact, adresa, codul poștal și numărul de telefon și alte detalii.
LIVRARE :
* Cumpărătorul va fi responsabil pentru orice asigurare, probleme și daune cauzate de transport maritim servicii, cum ar fi accidente, intarzieri sau alte probleme.
cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru impozitare și / sau responsabilitate de orice țară. Bunurile vor fi marcate ca "daruri" sau "probe" pentru a facilita ușor de vămuire și
reduce taxele. (Dacă doriți să declare mărfuri ca un alt nume de produs, sau pentru a personaliza valoarea specificată, vă rugăm să ne anunțați atunci când a plasat o comanda)
GARANȚIE :
* Dacă primiți mărfurilor și a constatat că o versiune greșită a mărfurilor, vă rugăm să nu supună un diferend (susceptibile de a fi expediate), contactati-ne imediat, va vom returna sau de a ne oferi o rambursare completă, suntem responsabili pentru returnare.
* Toate produsele sunt inspectate și testate înainte de a fi expediate. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți schimba bunuri într-o săptămână. Trebuie să ne contactați în termen de
24 de ore de la primirea mărfurilor
* Taxele de transport si manipulare nu sunt rambursabile, clientul ar trebui să fie responsabil pentru a reveni toate costurile.
Toate returna produsele trebuie să rămână aceeași, inclusiv cutii si accesorii. Omul si-a facut defecte nu poate fi garantat, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.
Nici un produs, vă rugăm să trimiteți înapoi către EMS sau locale mail.
DESPRE FEEDBACK-UL :
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Cerem ca tu să ne contactați imediat, și vă va oferi
ne feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem rezolva problemele în mod satisfăcător

Parametrii mărfii

Tip De Element:
Picior De Îngrijire Instrument
Material:
ABS
Dimensiune:
15*5.3CM
Nume De Brand:
kimisky
Numărul De Model:
KY-816
Tip:
Electric Picior De Îngrijire Fișier
Culoare :
Roșu
Pachet :
1 Echipamente +1buc roller heads
Pentru role capul Model NO:
KY-838
curat:
se spală corpul cu apă
Caracteristică:
Rezistent la apa
Tip:
Electric Picior De Îngrijire Fișier
Mai bine îți place