.

.

Arcul de Lire sterline Lbs Măsurare 88 Kg 88 Lbs Digital Arc Scară de Instrument de Testare Instrument de Led-uri pentru Arc Recurve Arcul Lung de Vânătoare

Arcul de Lire sterline Lbs Măsurare 88 Kg 88 Lbs Digital Arc Scară de Instrument de Testare Instrument de Led-uri pentru Arc Recurve Arcul Lung de Vânătoare

RON 51.96

Disponibilitate
În stoc


Descriere :
Nume : Arcul De Lire Sterline Lbs Măsurare
Culoare : Negru
Utilizare : Măsura de lire sterline
Pentru : Recurve Arcul, Arcul Lung
Caracteristică :
Calitate testat și s-a asigurat pentru durabilitate maximă
Proiectat cu numai cele mai dure, mai dure utilizatorii în minte
Confort și performanță vin mână în mână cu Allen com
Măsuri de vârf în greutate sau greutate holding
Ecran iluminat
Operează pe două baterii AA (nu sunt incluse)
88 kg capacitate
Compact pentru depozitare, O-inel pentru agățat sau care dețin
Pentru a regla arcul precis, veți avea nevoie de această remiză digitale-scara de greutate.
Măsuri cu precizie maximă și ținând greutăți.
Ambalajul produsului :
1x Arcul de Lire sterline Ibs Măsurare
Putem livra coletul prin DHL, EMS, China Post, Singapore Post și alte metode.
Cumpărătorii sunt responsabili pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. putem scrie "probă" sau "cadou" pe ambalaj pentru a evita unele le dacă cumpărătorul a cerut.
Pachetele vor fi trimise în termen de 2-4 zile lucrătoare de la efectuarea plății. dacă aveți orice cerințe speciale cu privire la comanda sau pachetul, vă rugăm să ne observe inainte de plata, sau ne va folosi implicit de pachete.
Coletele expediate prin China Post și Singapore Post, de obicei, dura 3-5 busines zile pentru a arăta lor de urmărire informatii on-line. Puteți urmări coletul informații-te on-line cu numărul de urmărire, sau cere-ne pentru ajutor.
Poate exista o mica eroare cu privire la mărime sau de culoare între produsele primite și fotografii on-line, pentru că de diferite dimensiuni și culori monitor. dacă sunteți un cumpărător serios și așteaptă 100% la fel, vă rugăm să ia în considerare înainte de cumpărare.
Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un 5-star feedback-ul, care e foarte important pentru alți cumpărători și noi.
dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ sau de a deschide un litigiu, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema ta, ca retrimite unul nou sau restituire. vom aprecia dacă ați putea lua în considerare.

Parametrii mărfii

Nume De Brand:
MAK
Utilizarea:
Vânătoare
Numărul De Model:
TP0665
Tip:
Arcul Și Săgeata Set
Mai bine îți place